Liikunta- ja hyvinvointiloma Kreikassa 14.9.-21.9.2024

Tanssistudio Mian liikunta- ja hyvinvointiloma Kreikassa

Haluatko nauttia elämästä, huolehtia itsestäsi ja samalla pitää hauskaa ihanien ihmisten seurassa? Toivoisitko kesän jatkuvan pidemmälle syksyyn? Tuntuuko sinusta, että on aika kokea jotakin uutta?

Toiveenne on kuultu, sillä nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan viikon mittaiselle Tanssistudio Mian all-inclusive treenilomalle! All-inclusiveen kuuluu aamu- ja iltapäivä treenejä oman valintasi mukaan viitenä päivänä. Pääset siis liikkumaan, tanssimaan ja huoltamaan kehoasi viitenä päivänä viikossa Studion oman, ihanan Miian ohjauksessa. All-inclusiveen kuuluu treenien lisäksi myös joka päivä aamupala, lounas sekä päivällinen, joita pääset nauttimaan hotellialueen kuudesta eri ravintolasta eli kuudesta eri keittiöstä, joita voit vaihdella mielesi mukaan. 

Hotellilla on jopa neljä allasaluetta. Pääallasalueelta löytyy suurempi allas, jonka yhteydessä on lapsille oma uima-allas. Lisäksi alueelta löytyy musiikintäyteinen ja eläväinen aktiviteettiallas sekä hotellin vesiliukumäet. Rauhaa löydät hotellin hiljaiselta altaalta tai sisäuima-altaalta. Käytössäsi on myös yksityisempi allasalue erillisen sviittialueen puolella. Treenien lisäksi vapaa-aikaa on reippaasti, joten voit nauttia lomasta haluamallasi tavalla hotellin alueella ja tutustua vapaasti Rhodoksen saareen esimerkiksi treenikaverin kanssa.

Matkamme starttaa lauantaina 14.9.2024 Vaasasta, josta lennämme Rhodoksen saarelle Kreikkaan, Kiotarin kaupunkiin. Palaamme yhdessä takaisin Vaasaan seuraavana lauantaina 21.9.2024. Voit ottaa reissulle mukaan lapsesi, ja järjestämme hänelle hauskaa tekemistä hotellialueella sillä välin kun pidät huolta itsestäsi.

Kuulostaako upealta? Niin meistäkin. Jos sinulle herää kysymyksiä, lähetä ne Tanssistudio Mialle sähköpostitse miia@tanssistudiomia.fi tai yksityisviestillä somekanavissamme Instagramissa tai Facebookissa.

Matkalle on varattu 15 paikkaa, joten ilmoittaudu mukaan pikimiten, mikäli haluat mukaan. Ilmoittautumisen jälkeen suoritetaan varausmaksu 200 €, joka palautetaan mikäli matka ei toteudu. Loput matkan hinnasta maksetaan matkan toteutumisen vahvistamisen jälkeen elokuun alkupuolella. 

Tutustu lisätietoihin ja ilmoittaudu mukaan treenilomalle! 

Liikunta- ja hyvinvointiloma on tarkoitettu jokaiselle, niin Studion asiakkaille kuin muillekin, ikään sekä liikuntataustaan katsomatta!