Zumba®

Tanssi se ulos! Zumba® tunnilla tanssitaan sydämen kyllyydestä ja pidetään hauskaa. Unohdetaan tunnin ajaksi kaikki muu, nautitaan hyvästä musiikista ja annetaan kehon liikuttaa meitä. Kalorit kuluvat kuin vahingossa.

Zumba on vauhdikas tanssitunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Tällä tunnilla kulutat kaloreita kuin itsestään ja hiki virtaa. Samalla, kun kunto kohoaa, nautitaan tanssin riemusta hyvän musiikin tahtiin. Zumba® -tunti on tarkoitettu kaikille tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneille, aikaisempaan kokemukseen katsomatta. Voit helposti muokata tunnista sinulle sopivan, jokainen tanssii oman tasonsa mukaan ja tekee liikkeistä omannäköiset. 

Hauska, iloinen ja mukaansa tempaava kuntotanssitunti.

Olen ollut mukana Miian Zumbatunneilla ja en voi kuin suositella kaikille! 🤩

Tosi hyvää ja vaihtelevaa musiikkia ja Miia osaa hommansa 😅💪

Hiki tuli taas, kiitos! T:Sanna

Miia Nykänen

Olen Miia Nykänen, Tanssistudio Mian omistaja. Tanssiminen on yksi elämäni tärkeimpiä asioita. En pystyisi elämään ilman sitä. Tanssiminen tuo minulle iloa ja hymyn huulille. Saan siitä energiaa ja samalla pystyn purkamaan siihen pahaa oloa sekä stressiä. Tanssi parantaa usein kaiken mikä on pielessä ja  toimii hyvän mielen boostaajana sekä samalla mielen tyhjentäjänä ja rentouttajana. Olen harrastanut tanssia pienestä pitäen sekä vanhempana myös opiskellut tanssia. Kokemusta löytyy laajasti nykytanssista ja baletista tankotanssiin ja olen myös kilpaillut eri tanssilajien parissa. Zumbaohjaajaksi kouluttauduin vuonna 2020.”