Belly Dance (vatsatanssi)

Belly Dance tunnilla tanssitaan koko kroppa kuntoon samalla kun tutustutaan itämaisen tanssilajin Raqs Sharqin saloihin.

Belly Dance tunnilla käydään läpi itämaisen tanssilajin Raqs Sharqin eli vatsatanssin perusteita. Perustekniikoista ja -liikkeistä koostetaan aina lyhyt koreografia, jossa pääset kokeilemaan liikkeiden yhdistämistä musiikin tahdissa, sekä niiden muuntelemista. 

Tunnit sopivat niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekkin tanssijoille, sillä koreografioita voi helposti muokata oman tanssitason mukaan. 

Tunnille voi helposti hypätä mukaan missä vaiheessa tahansa, käydä silloin tällöin tai tulla mukaan jokaiselle tunnille oppimaan joka kerta lisää liikkeitä. 

Lue lisää tunnista, aikataulusta ja hinnoista täältä. 

 

Tykkäsin tunnista! Oli kiva oppia jotain uutta 🙂 

Aivan mahtava tunti! 🙂 Ei tarvinnut osata mitään etukäteen ja se tuntui mukavalta kun ei ollut aiemmin kokemusta vatsatanssista. Jäi hyvä mieli ja aivan varmasti tulen uudestaan!

Yllätyin miten erilaista tämä oli siihen verrattuna, mitä luulin ja että tässä käytettiinkin niin paljon koko kroppaa! Tuli hyvä treeni samalla koko kropalle 🙂 Tykkäsin tosi kovasti! Tosi selkeästi käytiin liikkeitä, niitä oli helppo oppia. 

Susanne Blomqvist

Olen Mariah Hortans, esiintyvä laulaja ja tanssija, musiikinopettaja, lauluntekijä sekä ääninäyttelijä. Tanssijana esiinnyn nimellä Misty Moonlight. Tanssi on aina ollut suurin intohimoni musiikin lisäksi. Harrastin lapsena kilpatanssia ja olen siitä lähtien käynyt monilla hyvinkin erilaisilla tanssitunneilla. Vatsatanssi tuli elämääni 2000-luvun alussa, kun sain syntymäpäivälahjaksi vatsatanssin opetus-dvd:n. Olen osallistunut tanssi- ja yksityistunneille aina kun mahdollista Helsingissä, Tukholmassa ja New Yorkissa.