Tanssistudio Mian palveluehdot:

1) Yleiset varausehdot

1 a) Tanssi-/liikuntatunnit

Tanssi-/liikuntatunneille varataan paikka etukäteen. Tämä tapahtuu varausjärjestelmästämme. Voit varata paikan myös olemalla yhteydessä Tanssistudioon sähköpostilla miia@tanssistudiomia.fi tai soittamalla 0407233536. Tunneille tulee olla minimimäärä osallistujia, jotta tunnit toteutuvat. Mikäli tunti ei toteudu, saat tietoa siitä s-postitse. Tunnit ovat yksittäisiä tunteja, joten voit tulla mille tunnille tahansa, mikäli toisin ei ole mainittu.

1 b) Salin vuokraus/varaus

Voit vuokrata salin yhdeksi (1) tai kahdeksi (2) tunniksi kerrallaan varausjärjestelmästämme. Vuokraaminen on myös mahdollista olemalla yhteydessä studioon. Nämä lyhyet, 10–15 € hintaiset salin vuokraamiset on tarkoitettu yksin tai kaverin kanssa treenaamiseen ja salissa saa tuolloin olla maksimissaan 1–3 henkilöä kerrallaan tai yksi perhe. Varaus alkaa aina tasatunnein, joten ota huomioon omalla vuorollasi se, että ehdit siivota paikat ja palauttaa avaimet paikalleen ennen seuraavan varauksen alkua. Varaa sen pituinen aika, että ehdit varmasti treenata ja siivota jälkesi salissa seuraavaa treenaaja varten. Saat varauksen vahvistussähköpostissa tarkemmat ohjeet salille saapumiseen sekä salin käyttöön. Mikäli haluat vuokrata salia suuremmalle henkilömäärälle tai yli 2 tunnin ajaksi, ole yhteydessä Tanssistudio Miaan, niin saat lisätietoa hinnoista yms.

Kaikille tunneille osallistutaan ja salissa toimitaan omalla vastuulla! Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Tanssistudio Mia ei ota vastuuta liikuntatiloissa tapahtuneista henkilövahingoista ja aineellisista vahingoista, jotka koskevat kävijöitä tai heidän henkilökohtaista omaisuuttaan, ellei vahinko ole tapahtunut palveluntarjoajan laiminlyönnin johdosta. Suosittelemme tarkastamaan, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

2) Peruutusehdot

Mikäli estyt tulemasta varaamallesi tanssi-/liikuntatunnille, on varaus peruttava viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen peruutus ei enää onnistu ja tunti veloitetaan. Salin vuokrauskissa peruutus on tehtävä viimeistään 8h ennen. Vastaanottamassasi varausvahvistuksessa, jonka saat varausta tehdessä, on linkki tunnin perumiseen. Tunnin voi perua lyhyemmällä varoitusajalla ilman tunnin hinnan veloittamista vain äkillisissä sairastapauksissa, jolloin on toimitettava lääkärintodistus mahdollisimman pian s-postitse: miia@tanssistudiomia.fi. Toistuvat käyttämättömät tuntivaraukset johtavat varausjärjestelmän käyttökieltoon sekä laskun lähettämiseen peruuttamattomista tunneista. Älä varaa turhaan, tällöin viet paikan toiselta tunnille haluavalta!

3) Maksut ja maksaminen

Tunnille osallistumiset ja salivuokrat voidaan maksaa varausjärjestelmän kautta suoraan netissä. Muut maksutavat ovat: Käteinen, tilisiirto tai MobilePay. Tanssitunneille on myös mahdollisuus ostaa prepaidkortti (5 kerran tai 10 kerran kortti) etukäteen netissä (ajanvarausjärjestelmässä ->prepaidkortit). Prepaid kortilla voit maksaa kerralla enemmän tunteja ja kun varaat paikan tunnille, vähennetään kortiltasi yksi kerta. Prepaid kortin voi ostaa myös suoraan studion kautta. 

Maksaminen varauskalenterin kautta

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle (Tanssistudio Mia). Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay/