Salia on mahdollista vuokrata täysin omatoimiseen treeniin varauskalenterin kautta.

Voit vuokrata ja maksaa salin yhdeksi (1) tai kahdeksi (2) tunniksi kerrallaan varausjärjestelmästämme. Sali on vuokrattavana joka päivä klo: 06.00–22.00. Vuokraaminen on myös mahdollista olemalla yhteydessä studioon miia@tanssistudiomia.fi. Varausjärjestelmästä on myös mahdollista ostaa prepaid -kortteja (lue tästä lisää alempaa).

Nämä lyhyet, 13-18 € hintaiset salin vuokraamiset on tarkoitettu yksin, kaverin tai perheen kanssa treenaamiseen ja salissa saa tuolloin olla maksimissaan 1–3 henkilöä kerrallaan tai yksi perhe. Varaus alkaa aina tasatunnein, joten ota huomioon omalla vuorollasi se, että ehdit siivota paikat ja palauttaa avaimet paikalleen ennen seuraavan varauksen alkua. Varaa sen pituinen aika, että ehdit varmasti treenata ja siivota jälkesi salissa seuraavaa treenaaja varten. Saat varauksen vahvistussähköpostissa tarkemmat ohjeet salille saapumiseen sekä salin käyttöön.

Salilla voit toteuttaa itseäsi esimerkiksi tanssien, tehdä aamujumpan, joogata, meditoida, tanssia tankotanssia tai vaikka viettää hauskaa aikaa perheen kanssa.

Salista löytyy: Joogamatot 15kpl, fleecehuovat 10kpl, hyppynaru, kahvakuula 2kpl, vastuskuminauhoja 3kpl, jumppapalloja 2kpl + treeniohjeet, foam roller -kehonhuoltorullia, tankotanssitanko (45mm, kromi, spinnytoiminto), tankotanssitangon alle paksu laskeutumismatto, kamerajalusta ja Bluetooth musiikkilaitteet.

Prepaid -kortit

Salille on myös mahdollista ostaa varauskalenteriin toimivia prepaid-kortteja internetin kautta. Prepaid -kortilla maksat etukäteen 5 kertaa salivuokraa 1h tai 2h könttäsummana. Voit sitten ”maksaa” kätevästi salivuokran aina tällä kortilla kun teet uuden varauksen, etkä tarvitse erillistä maksusiirtoa enää. Kortilla maksetut salivuokrakerrat myös palautuvat automaattisesti takaisin kortillesi, mikäli perut varaamasi ajan, eikä sinun tarvitse olla studioon yhteydessä. Kortti on voimassa 6kk. HUOM 1h kortilla voi varata vain näitä 1h varauksia ja 2h kortilla vain 2h varauksia. Kortin saat ostettua varauskalenterin kohdasta Prepaid-kortit. 

 

Lue tästä salin säännöt ja palveluehdot. Varaamalla ja maksamalla sekä käyttämällä palveluja hyväksyt ehdot ja säännöt.

Muut varaukset – Yli 2h tai yli 3hlöä

Mikäli haluat vuokrata salia suuremmalle henkilömäärälle (yli 3hlö) tai yli 2 tunnin ajaksi, ole yhteydessä Tanssistudio Miaan, niin saat lisätietoa hinnoista yms.