Flex & Balance ja CIRCL Mobility

Lempeästi liikkuvuutta ja vahvuutta kehoon! Näillä tunneilla aktivoidaan lihaksia, treenataan tasapainoa, harjoitellaan kehonhallintaa, parannetaan liikkuvuutta ja poistetaan stressiä, hyvää musiikkia unohtamatta.

Näillä tunneilla huolletaan ja vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi parannetaan kropan liikkuvuutta ja kevennetään myös mieltä eli poistetaan stressiä. 

Flex & Balance on 60minuutin tunti, joka koostuu viidestä osa-alueesta: Alkulämmittely, erilaiset harjoitukset tunnin teemaan liittyen (kuten lonkan tai selän liikkuvuus ja kiputilat), keskikropan vahvistus, mobilisaatio-osuus venyttelyllä sekä rentoutus -hetki.

CIRCL Mobility ™ -tunti on kestoltaan 30min ja tunnilla tehdään liikesarjoja, joilla parannetaan kehon joustavuutta sekä liikkuvuutta. Liikesarjoissa käytetään myös hengitystekniikoita, joilla vaikutetaan positiivisesti mielen toimintaan. Lisäksi tunnilla käytetään musiikkia, joka koostuu binauraalisista taajuksista ja isokronisista äänistä, jotka auttavat päästämään irti stressistä ja johdattelevat meditatiiviseen tilaan. Tällä tunnilla koko kehosi mieli mukaan luettuna palautuu, uudistuu sekä rentoutuu.

Meillä on koko elämämme ajan vain yksi arvokas keho, josta kannattaa pitää huolta. Nämä tunnit auttavat sinua liikkumaan paremmin ja pidempään. 

Lue lisää tunneista, niiden kuvauksista ja aikatauluista sekä hinnoista täältä. 

 

Ihana tunti! Pääsin huoltamaan lihaksia, joihin en aikaisemmin osannut kiinnittää huomiota.

Liikkuvuudessa huomattavaa parantumista jo kolmen kerran jälkeen! Tämä on vaikuttanut kokonaisvaltaisesti oloon ja arjesta suoriutumiseen.

Keho tuntuu rentoutuvan ja nuortuvan sekä esimerkiksi rappusissa liikkuminen on helpottanut merkittävästi. Myös pienet liikeradat ovat lähteneet voimakkaaseen kasvuun. 

Miia Nykänen

Olen Miia Nykänen, Tanssistudio Mian omistaja. Tanssiminen on yksi elämäni tärkeimpiä asioita. En pystyisi elämään ilman sitä. Tanssiminen tuo minulle iloa ja hymyn huulille. Saan siitä energiaa ja samalla pystyn purkamaan siihen pahaa oloa sekä stressiä. Tanssi parantaa usein kaiken mikä on pielessä ja toimii hyvän mielen boostaajana sekä samalla mielen tyhjentäjänä ja rentouttajana. Olen harrastanut tanssia pienestä pitäen sekä vanhempana myös opiskellut tanssia. Kokemusta löytyy laajasti nykytanssista ja baletista tankotanssiin ja olen myös kilpaillut eri tanssilajien parissa. Zumbaohjaajaksi kouluttauduin vuonna 2020 ja CIRCL Mobility -ohjaajaksi vuonna 2023.”