Voit tilata Tanssistudio Mialta ohjelmaa esimerkiksi polttareihin tai synttäreille.

Tässä muutamia ideoita:

 

Erilaiset tanssitunnit

Voidaan räätälöidä hauska, vaikka jonkun teeman mukainen tanssitunti (80-luku, kehopositiivusuus..), joka voi sisältää erilaista yllättävää hassuttelua tanssin merkeissä.  Voidaan tehdä paketti, joka sisältää tanssillisen tunnin, johon voi yhdistää myös venyttelyä ja rentoutumista sekä herkuttelua ja muuta hemmottelua. Esimerkiksi 45min tanssia, jonka päälle 30min venyttelyä/kehonhuoltoa ja loppurentoutus, jonka jälkeen tarjolla olisi pientä syötävää ja skumppaa.

 

Tankotanssi- ja Burlesquetunnit

Perinteiseen polttariohjelmaan kuuluu ehdottomasti se, että päiväsansankari opettelee tankotanssin alkeita ja esiintyy polttariyleisölle 😉  Tai vaihtoehtoisesti haetaan naisellista energiaa Burleskitunnin parissa! Burleskitunnilla voidaan opetella upea koreo rekvisiitan kera tai/ja tutustua tasseleiden salohin.. Tarjoiluja unohtamatta…

 

Venyttely/rentoutus/rauhoittuminen

Rauhalliseen menoon voit tilata päivänsankarille vaikka erittäin rentouttavan hetken, joka voisi sisältää esimerkiksi aktiivista venyttelyä tai joogaa, rentoutumista ja mielen rauhoittamista. Tai miten olisi sopiva sekoitus rentouttavaa ja juhlatunnelmaa? Siihen ratkaisuna on ehdottomasti skumppajooga! 

 

Lasten synttärit ohjelman kera

Salissa voidaan pitää ohjatut lasten synttärit tarjoiluineen. Synttäreihin voi kuulua esimerkiksi ohjattu tanssikoreon opettelu sankarin lempparibiisiin, disco, sekä erilaisa leikkejä. Tarjoilupöytää unohtamatta.

Sali voidaan vuokrata vaikka koko päiväksi. Tiloissa on suihku, jossa voi käydä urheilun jälkeen peseytymässä ja salissa on isot peilit, jonka edessä voi laittautua illan menoihin sekä paljon pistorasioita, joita voi käyttää hiusten laittoon tarkoitetuille laitteille. Lisäksi salin ohessa on oleskeluhuone keittiöllä, jossa voi viettää aikaa syöden ja juoden. 

Voitte vuokrata salin itsellenne pidemmäksi aikaa ja vuokrauksen aikana teille tullaan järjestämään salille jotakin ohjelmaa, jonka jälkeen voitte jatkaa oleilua tiloissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän näköinen tapahtuma!

Voit tilata samoja tunteja tietenkin myös järjestettäväksi muualla, kuin meidän omassa salissamme.

Ja mikä oli hinta? Näiden hinnoittelu täytyy katsoa tapauskohtaisesti, sillä se riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa salia vuokrataan, montako henkilöä osallistuu, mitä ohjelmaa järjestetään ja kenen toimesta mahdollinen tarjoilu tulee. Mutta laitetaan nyt hiukan esimerkkiä:   5-10 henkilöä, Zumba®-/tanssitunti/tankotanssiopettelu + venyttely ja/tai loppurentoutus sekä pientä tarjoilua 1-3h noin 120€ – 300€. Lasten synttärit 5-10henkilöä, salin vuokraus 2-3h, 1 koreon suunnittelu ja paikanpäällä lasten ohjaus + loppusiivous 100€-220€

Ota yhetyttä miia@tanssistudiomia.fi

10 + 5 =