Burlesque

Tervetuloa mukaan tunnille aikaisemmasta tanssi- ja liikuntataustasta riippumatta. Burleskissa haetaan yhteys omaan feminiinisyyteen ja itsevarmuuteen, ja nautitaan liikkumisen ja tanssin tuomasta ilosta. ”It’s not about seducing men, it’s about embracing womanhood” – Dita Von Teese 

Burleski on tanssillista, esiintyvää taidetta, joka yhdistää teatteri-ilmaisua, luovaa stripteasea ja vanhanajan glamouria. Harrastuksena burleski on monipuolinen ryhmätunti, jossa tanssikoreografioiden lisäksi harjoitellaan naisellista esilläoloa ja vapauttavaa itseilmaisua.  

Burleski soveltuu kaiken tasoisille ja -ikäisille aikuisille aikaisempaan tanssitaustaan katsomatta. Tarvitset mukaasi vain joustavat vaatteet sekä ripauksen rohkeutta heittäytyä burleskin esiintyvän taiteen maailmaan. Annetaan ihanan oman itsensä sekä glitterin ja kimalteiden loistaa tunnilla!

Lue lisää tunnista, aikatauluista sekä hinnoista täältä.

 

Olin haaveillut kauan kokeilevani burleskituntia ja nyt siihen tuli tilaisuus 😁 Kiva tunti 👍 Kyllä meinaan mennä uudelleen! 😁

Oli todella kehopositiivinen tunti, voin kyllä suositella ihan kaikille!

Ihastuin tähän tuntiin! Tulen varmasti uudelleen

Burleskiohjaaja Marleena

Olen Marleena, vaasalainen burleskitaiteilija. Burleskin upea maailma vei minut välittömästi mennessään tutustuttuani siihen; se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Olen tehnyt burleskia ja esiintynyt vuodesta 2018 lähtien taiteilijanimellä Lucie von Lust. Ohjaamisen olen aloittanut syksyllä 2020.