Salilla voit toteuttaa itseäsi esimerkiksi tanssien, tehdä aamujumpan, joogata, meditoida, tanssia tankotanssia tai vaikka viettää hauskaa aikaa perheen kanssa.

75m² salista löytyy: Joogamatot 15kpl, fleecehuovat 10kpl, hyppynaru, kahvakuula 2kpl, vastuskuminauhoja 3kpl, pienet käsipainot 2kpl, jumppapalloja 2kpl + treeniohjeet, foam roller -kehonhuoltorullia, tankotanssitanko (45mm, kromi, spinnytoiminto), tankotanssitangon alle paksu laskeutumismatto, kamerajalusta ja Bluetooth musiikkilaitteet.

Salin yhetydessä löytyy keittiö, suihku ja pukuhuone.

Salin säännöt

Salissa toimitaan omalla vastuulla! Asiakkaan tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta. Tanssistudio Mia ei ota vastuuta liikuntatiloissa tapahtuneista henkilövahingoista ja aineellisista vahingoista, jotka koskevat kävijöitä tai heidän henkilökohtaista omaisuuttaan, ellei vahinko ole tapahtunut palveluntarjoajan laiminlyönnin johdosta. Suosittelemme tarkastamaan, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. Siivoathan aina omat jälkesi ja ota huomioon, että seuraava pääsee tilaan omalla ajallaan.