Ohjatut tunnit syksy 2023    4.9.-17.12.2023

Maanantaisin sali on varattavissa yksityisasiakkaiden tai ryhmien omia treenejä varten. Lue lisää täältä. 

Tiistaisin klo: 17.45-18.45 Flex & Balance  – Lempeästi liikkuvuutta ja vahvuutta kehoon (Ohjaaja Miia Nykänen)

Tällä tunnilla huolletaan ja vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi parannetaan kropan liikkuvuutta ja kevennetään myös mieltä eli poistetaan stressiä. Vaihtuva teema.

Tunti koostuu viidestä osa-alueesta: Alkulämmittely, erilaiset harjoitukset tunnin teemaan liittyen, keskikropan vahvistus, CIRCL Mobility ™ eli mobilisaatio-osuus venyttelyllä sekä rentoutus -hetki.

Alkulämmittelyn jälkeen käydään läpi erilaisia liikkeitä liittyen aina sen hetken teemaan, kuten alaselkään tai lonkan seutuun. Teeman mukaisesti tehdään liikkeitä sekä harjoituksia, jotka hellittävät mahdollista kipua, vapauttavat jumeja ja poistavat tukkoisuutta. Lisäksi tehdään harjoitteita, jotka lisäävät liikkuvuutta sekä vahvistavat kyseistä aluetta, jotta ongelmat pysyvät poissa. Yhteen teemaan keskitytään aina useamman viikon ajan, jotta saamme aluetta nousujohdanteisesti parannettua ja vahvistettua sekä liikeratoja pikkuhiljaa suurennettua ja liikkuvuutta lisättyä. Jokaisella tunnilla vahvistetaan myös lisäksi aina keskikropan lihaksia. Sekä keskikropan suuria lihaksia että myös pieniä tukilihaksia treenataan ja tarkastellaan oikeita asentoja. Tunnin loppupuolella tehdään aina mobilisaatioharjoitus, joka tehoaa kroppaan kokonaisvaltaisesti: lyhyen CIRLC Mobility ™ -harjoituksen aikana nivelet saavat liikkuvuutta, koko kehoa vahvistetaan, kropan liikeratoja suurennetaan ja muusiikin binuaariset aallot vievät aivosi rauhalliseen meditatiiviseen tilaan poistaen stressiä. Tämän liikkuvuusharjoituksen aikana keskitymme myös hengittämiseen. Lopuksi venytellään ja tehdään lyhyt mindfullness -hetki. Lue lisää tunnista ja ohjaajasta täältä.

 

Tiistaisin klo: 19.00 – 19.45 CIRCL Mobility ™ – Vapaudu. Palaudu. Uudistu. (Ohjaaja Miia Nykänen)

Vähennä jäykkyyttä ja jännitystä. Nopeuta palautumista ja paranna samalla tasapainoa ja keskittymistä. Stimuloi kehosi hermostoa lihasten aktivoitumisen ja verenkierron tehostamiseksi. Funktionaalisen liikkeen tieteeseen perustuva CIRCL Mobility™ keskittyy joustavuus-, hengitys- ja liikkuvuusharjoituksiin, joilla vapautat koko kehosi. Olitpa kovaa urheileva, kiireinen äiti tai toimistotyöntekijä, CIRCL Mobility™ auttaa sinua vapauttamaan stressiä, palauttamaan liikeratojasi ja uudistamaan kykyäsi liikkua paremmin, pidempään.

Tunnilla tehdään liikesarjoja musiikin tahdissa käyttämällä makro- ja mikronivelliikkeitä parantaaksemme liikelaajuutta sekä joustavuutta. Lisäksi tunnilla soi musiikki, joka ei ainoastaan aseta rentouttavaa tunnelmaa, vaan sisältää binauraalisia ääniaaltoja sekä isokronisia ääniä, joiden on todistettu vähentävän stressiä, parantavan keskittymistä ja auttavan fyysistä tasapainoa. Ohjelma on suunniteltu sopimaan kaiken tasoisille henkilöille ja se voidaan mukauttaa mihin tahansa elämäntyyliin. Lue lisää tunnista ja ohjaajasta täältä.

Keskiviikkoisin klo: 18.30 – 19.30 Belly Dance – Tanssien koko kroppa kuntoon (Ohjaaja Mariah Hortans)

Käymme läpi vastatanssin perustekniikoita ja -liikkeitä sekä koostamme niistä lyhyen koreografian.
Tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin tanssijoille. Koreografioita voidaan muokata oman tanssitason mukaan.
Valitse tunnille vaatteet, jotka tuntuvat mukavilta, olipa kyseessä collegehousut ja t-paita tai täysi vatsatanssiasu. Jonkinlainen lantiohuivi voi olla hyödyllinen. Tunnilla tulee hiki, joten varmista, että käyttämäsi vaatteet voi pestä ja niissä on mukava olla.
Voit tanssia avojaloin, sukissa tai pehmeissä litteissä tanssikengissä. Ei tennareita. Lue lisää tunnista ja tutustu ohjaajaan täältä. 

 

Torstaisin klo: 18.30 – 19.30 Burlesque – Hauskaa, naisellista ja glitteriä! (Ohjaaja Marleena Rinne)

Burleski on tanssillista, esiintyvää taidetta, joka yhdistää teatteri-ilmaisua, luovaa stripteasea ja vanhanajan glamouria. Harrastuksena burleski on monipuolinen ryhmätunti, jossa tanssikoreografioiden lisäksi harjoitellaan naisellista esilläoloa ja vapauttavaa itseilmaisua. Tunneille tarvitset ainoastaan joustavat vaatteet, ja tunnit soveltuvat kaikentasoisille harrastajille. Lue lisää tunnista ja tutustu ohjaajaan täältä. 

 

Näin varaat paikkasi tunneille

Tunnit voi varata ja ostaa suoraan varauskalenterista joko yksittäisinä tunteina tai ostaa Prepaid -kertakortteja joissa on enemmän tunteja kerrallaan, jolloin tunnit ovat halvempia. Valitse varauskalenterista kohta ”Prepaid-kortit”.

Mikäli olet opiskelija, eläkeläinen tai Bothnia Burlesquen jäsen, valitse Prepaidkorttien alta ”alennusryhmät”. Jos haluat maksaa MobilePayllä, ePassilla, Smartumilla, edenredillä tai Tyky-seteleillä, ole yhteydessä varauksesta studioon: miia@tanssistudiomia.fi 

Tunneille tulee ilmoittautua viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Tunneilla on myös minimiosallistujamäärä ja mikäli se ei toteudu, tunti peruuntuu ja rahat palautetaan/prepaid-kortille palautus. 

 

Hinnasto

Flex & Balance

Bellydance

Burlesque

CIRCL Mobility ™

1 kerta = 15€ (13€*)

5 kerran kortti 65€ (60€*)

10 kerran kortti 120€ (100€*)

 

Aamumeditaatiot

(tulossa)

 

*Hinta opiskelijat/eläkeläiset ja Bothnia Burlesquen jäsenet.

 

Prepaid -kortit

Salille on myös mahdollista ostaa varauskalenteriin toimivia prepaid-kortteja internetin kautta. Prepaid -kortilla maksat etukäteen 5 tai 10 kertaa halvemmalla könttäsummalla. Voit sitten ”maksaa” kätevästi aina tällä kortilla kun teet uuden varauksen tunnille, etkä tarvitse erillistä maksusiirtoa enää. Kortilla maksetut kerrat myös palautuvat automaattisesti takaisin kortillesi, mikäli tunti peruuntuu tai perut itse varauksesi, eikä sinun tarvitse olla studioon yhteydessä. Kortti on voimassa 3kk tai 6kk. Kortin saat ostettua varauskalenterin kohdasta Prepaid-kortit. 

Lue tästä salin säännöt ja palveluehdot. Varaamalla ja maksamalla sekä käyttämällä palveluja hyväksyt ehdot ja säännöt.