Ohjatut tunnit syksy 2022    29.8.-18.12.2022

Maanantaisin klo: 19.15 – 20.15 Lempeä Jooga (Class in English -Ohjaus englanniksi, ohjaaja Susanne Blomqvist. Tunnilla saa ohjausta myös suomeksi ja ruotsiksi)

Lempeä joogatunti sopii kaikille. Tunnilla tehdään lempeitä kehoa avaavia ja notkeutta lisääviä asentoja sekä kehoa vahvistavia liikkeitä. Lue lisää tunnista ja ohjaajasta klikkaamalla tästä.

 

Tiistaisin sali on varattavissa yksityisasiakkaiden tai ryhmien omia treenejä varten. Lue lisää täältä. 

 

Keskiviikkoisin klo: 18.30-19.30 Meditatiivinen tanssi (Ohjaaja Miia Nykänen)

Tällä tanssitunnilla meditoidaan liikkeen avulla. Paikallaan ja hiljaa olemisen sijaan meditoidaan tanssien, joten tunti sopii erityisen hyvin sellaiselle, jonka on vaikea hiljentyä, olla paikallaan, keskittyä tyhjentämään mieli tai joka muutoin kokee meditaation ja siihen keskittymisen vaikeaksi. Tunti sopii kuitenkin ihan kaikille, eikä mitään aikaisempaa tanssitaustaa tai osaamista tarvita, eikä tämä tunti vaadi myöskään hyvää fyysistä kuntoa, liikuntarajoitteet eivät ole este tunnille osallistumiseen. Tanssi on muutoinkin erinomainen keino purkaa hektisen arjen tuomaa stressiä ja painetta. Se hoitaa mieltä ja kehoa, energisoi toimintaan sekä parantaa mielialaa. Kun siihen yhdistetään vielä meditointi, eli tyhjennetään mieli ajatuksista, irrottaudutaan kaikesta häiritsevästä ja samalla luodaan syvä keskittyminen hetkeen ja omaan itseen, saadaan aikaan ihana kokemus, jolla on ainakin seuraavanlaisia hyötyjä: parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä, helpottaa ahdistusta ja masennusta, saat lisää itsetuntemusta, saat apua nukkumiseen, helpottaa kipuja, laskee verenpainetta. Saatat myös huomata muuttuvasi suvaitsevammaksi ja kärsivällisemmäksi, onnellisemmaksi sekä tyynemmäksi.

Torstaisin klo: 17.30-18.15  Zumba® (Ohjaaja Miia Nykänen)

Zumba on vauhdikas tanssitunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Tällä tunnilla kulutat kaloreita kuin itsestään ja hiki virtaa sekä kunto kohoaa samalla, kun nautitaan tanssin riemusta hyvän musiikin tahtiin. Tunti sopii kaikille, voit helposti muokata tunnista sinulle sopivan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Hauska, iloinen ja mukaansa tempaava kuntotanssitunti. Lue lisää Zumbasta ja ohjaajasta täältä. 

Torstaisin klo: 18.30 – 19.30 Burlesque (Ohjaaja Marleena Rinne)

Burleski on tanssillista, esiintyvää taidetta, joka yhdistää teatteri-ilmaisua, luovaa stripteasea ja vanhanajan glamouria. Harrastuksena burleski on monipuolinen ryhmätunti, jossa tanssikoreografioiden lisäksi harjoitellaan naisellista esilläoloa ja vapauttavaa itseilmaisua. Tunneille tarvitset ainoastaan joustavat vaatteet, ja tunnit soveltuvat kaikentasoisille harrastajille. Lue lisää tunnista ja tutustu ohjaajaan täältä. 

 

Näin varaat paikkasi tunneille

Tunnit voi varata ja ostaa suoraan varauskalenterista joko yksittäisinä tunteina tai ostaa Prepaid -kertakortteja, joissa on enemmän tunteja kerrallaan, jolloin tunnit ovat halvempia. Valitse varauskalenterista kohta ”Prepaid-kortit”.

Mikäli olet opiskelija/eläkeläinen tai haluat maksaa MobilePayllä, ePassilla, Smartumilla tai Tyky-seteillä, ole yhteydessä varauksesta studioon: miia@tanssistudiomia.fi 

Tunneille tulee ilmoittautua viimeistään 12h ennen tunnin alkua. Tunneilla on myös minimiosallistujamäärä ja mikäli se ei toteudu, tunti peruuntuu ja rahat palautetaan/prepaid-kortille palautus. 

 

Hinnasto

 

Jooga:

1 kerta = 10€ (8€*)

5 kerran kortti = 40€ (35€*)

10 kerran kortti = 75€ (65€*)

 

Burleski

1 kerta = 15€ (13€*)

5 kerran kortti 65€ (60€*)

10 kerran kortti 120€ (100€*)

 

Zumba

1 kerta = 10€ (8€*)

5 kerran kortti 40€ (35€*)

10 kerran kortti 75€ (65€*)

 

Meditatiivinen tanssi

1 kerta 10€ (8€*)

4 kertaa 30€ (28€*)

 

Venyttely

1 kerta = 5€

 

Aamumeditaatiot

(tulossa)

 

*Hinta opiskelijat/eläkeläiset (varaus tunneille miia@tanssistudiomia.fi)

 

Prepaid -kortit

Salille on myös mahdollista ostaa varauskalenteriin toimivia prepaid-kortteja internetin kautta. Prepaid -kortilla maksat etukäteen 5 tai 10 kertaa halvemmalla könttäsummalla. Voit sitten ”maksaa” kätevästi aina tällä kortilla kun teet uuden varauksen tunnille, etkä tarvitse erillistä maksusiirtoa enää. Kortilla maksetut kerrat myös palautuvat automaattisesti takaisin kortillesi, mikäli tunti peruuntuu tai perut itse varauksesi, eikä sinun tarvitse olla studioon yhteydessä. Kortti on voimassa 3kk tai 6kk. Kortin saat ostettua varauskalenterin kohdasta Prepaid-kortit. 

Lue tästä salin säännöt ja palveluehdot. Varaamalla ja maksamalla sekä käyttämällä palveluja hyväksyt ehdot ja säännöt.

© 2022 Tanssistudio Mia | Oikeudet muutoksiin pidätetään | Ehdot | Evästeet |Tietosuojaseloste | Design by Mediawolf