Salin vuokraaminen

Salin vuokraus 1-2h

Voit vuokrata ja maksaa salin yhdeksi (1) tai kahdeksi (2) tunniksi kerrallaan 1-3 henkilölle (tai yksi perhe) varausjärjestelmästämme. Sali on vuokrattavana joka päivä klo: 06.00–22.00. Vuokraaminen on myös mahdollista olemalla yhteydessä studioon miia@tanssistudiomia.fi.

Nämä lyhyet, 18-25 € hintaiset salin vuokraamiset on tarkoitettu yksin, kaverin tai perheen kanssa treenaamiseen ja salissa saa tuolloin olla maksimissaan 1–3 henkilöä kerrallaan tai yksi perhe. Lue lisää sivulta ”omatoimitreenit

Salin yhteydestä löytyy myös oleskelutila, jossa on sohva, pieni keittiö ja ruokailupöytä, sekä pukuhuone. Tiloista löytyy myös wc- ja suihkutila sekä isompi hyvin varusteltu keittiö.

Muut varaukset – Yli 2h tai ryhmille yli 3hlöä

Mikäli haluat vuokrata salia suuremmalle henkilömäärälle (yli 3hlö) tai yli 2 tunnin ajaksi, ole yhteydessä Tanssistudio Miaan, niin saat lisätietoa hinnoista yms. Kysy samalla ohjelmaa varaukseesi, voimme pitää ryhmälle tanssi- ja muita tunteja sekä tankotanssin opetusta. 

 

115m² tiloissa voit järjestää esimerkiksi Tupperware -tyyppiset kutsut, vuokrata salin ohjelman kera synttäreitä / polttareita varten tai käyttää salia vaikka valokuvaamiseen.